ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершено об’їзд в  навчальних закладах району

Дата: 26.08.2020 11:38
Кількість переглядів: 264

З 17 по 21 серпня 2020 року відповідно до наказу відділу освіти Тульчинської райдержадміністрації  від 10.08.2020 р. "Про перевірку готовності закладів освіти району до 2020/2021 навчального року" комісією відділу освіти проведено перевірку закладів загальної середньої освіти.

В роботі комісії під головуванням начальника відділу освіти Сергія Чепернатого, працівників відділу освіти та районного методичного кабінету взяли участь заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач, заступник голови районної ради Надія Григорьєва та начальник Тульчинського районного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Юлія Щаблевська.

Для реалізації Концепції "Нова українська школа" за кошти субвенції Державного та місцевого бюджетів  відділом освіти через систему публічних закупівель України ProZorro придбано сучасні меблі:

столи та стільці учнівські на суму 455 тис.грн.

шафи для зберігання засобів навчання на суму 342 тис.грн.

плазмові телевізори на суму 263 тис.грн.

Наразі закінчуються торги на придбання ноутбуків учителя та багатофункціональних пристроїв друку (принтер+ксерокс+сканер) на суму 470 тис.грн., які будуть доставлені в заклади освіти до 1 вересня 2020 р.

Також відділ освіти на залишки коштів субвенції Державного та місцевого бюджетів планує придбати класні дошки.

Особливістю цьогорічної перевірки закладів освіти є дотримання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). З цією метою відділом освіти для забезпечення вимог на період карантину придбано пірометри на суму 59,6 тис.грн, оприскувачі для обробки територій закладів  (17,2 тис.грн.), антисептичні (47,6 тис.грн.) та запланована закупівля засобів індивідуального захисту працівників закладів освіти до початку нового навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь