ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада облдержадміністрації

Дата: 26.08.2020 16:41
Кількість переглядів: 221

26.08.2020 року відбулась онлайн-нарада облдержадміністрації, за участі першого заступника голови облдержадміністрації Наталі Заболотної,  заступників голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького та Олександра Піщика, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрила та провела нараду перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Учасниками онлайн-наради були голова райдержадміністрації Олег Боровський, начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Микола Шевчук.

На початку онлайн-наради Наталя Заболотна представила нових голів Вінницької та Ямпільської райдержадміністрацій, ними стали Євгеній Луценко та Ганна Сінчак.

Наталя Заболотна надала слово в студії директору державної установи «Вінницькій обласний лабораторний центр МОЗ України» Валентині Зайцевій, яка поінформувала цільову авдиторію про рівень захворювання на вірусну інфекцію COVID-19 в області. Станом на 26.08.2020 року в області виявлено 5531 особу, хвору на коронавірусну інфекцію, з них у 289 дітей.

У Тульчинському районі виявлено 42 хворих особи.

Станом на 26.08.2020 року зафіксовано 66 летальних випадків, у тому числі 2 в Тульчинському районі.

Про рівень захворюваності населення області на COVID-19 доповіла, з використанням презентаційних матеріалів, начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяна Бондаренко.

Заступник начальникa головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан акцентував увагу на готовності навчальних закладів до роботи в умовах адаптивного карантину відповідно постанови заступника Міністра охорони
здоров'я – головного державного санітарного лікаря України В. Ляшка від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)»

На завершення наради Наталя Заболотна  побажала всім плідної роботи на наголосила на персональній відповідальності голів райдержадміністрацій щодо ключових акцентів, які звучали на онлайн-нараді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь