ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

29 серпня 2020 року – національний День Пам’яті загиблих захисників України

Дата: 27.08.2020 16:43
Кількість переглядів: 345

29 серпня, вдруге  в країні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Данина пам'яті  нашим славним синам, які в різні часи, а особливо – в період російської агресії на сході України, поклали свої життя за нашу свободу і мирне співіснування.

 Відповідно до Указу Президента України та розпорядження Кабінету Міністрів «Про заходи з відзначення у 2020 році Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України» цього дня в державі передбачено приспущення Державного прапора України та оголошення загальнонаціональної хвилини мовчання, обмеження розважально-концертних заходів й трансляцій на телебаченні і радіо, покладання квітів до пам'ятників, пам'ятних знаків та місць поховань захисників України, а також проведення національно-патріотичних заходів.

Заходи спрямовані на впровадження нових традицій по вшануванню пам’яті загиблих воїнів - захисників України, єднанню української нації.

Також цьогоріч планується встановлення зменшених копій державного прапора на усіх могилах захисників України, проведення всеукраїнської акції пам’яті «Сонях».

09:45 – біля дошки пам’яті Героїв Небесній Сотні та загиблих учасників АТО/ ООС  вшанування пам’яті полеглих Захисників України;

10:00 – Всеукраїнська хвилина мовчання;

10:15 –  відбудеться церемонія покладання квітів до підніжжя дошки пам’яті  Героїв Небесній Сотні та  загиблих учасників АТО/ ООС.  

12:00 – Всеукраїнський молебень за загиблими Героями України.

Закликаємо тульчинців та гостей міста долучитися до поминальних заходів та вшанувати пам`ять загиблих українських воїнів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь