ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Серпнева конференція освітян району

Дата: 28.08.2020 15:10
Кількість переглядів: 302

27 серпня 2020 року, у режимі онлайн було проведено районну серпневу конференцію працівників освіти на тему: “Підсумки розвитку освіти району у 2019/2020 навчальному році та завдання на 2020/2021 навчальний рік”.

В роботі конференції взяли участь Олег Боровський - голова районної державної адміністрації, Надія Григорьєва - заступник голови районної ради, Лариса Білозір - народний депутат України,  Юлія Щаблевська - начальник Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, працівники відділу освіти, керівники закладів освіти району.

З вітальним словом до освітян району звернулися Олег Боровський, Надія Григорьєва та Лариса Білозір.

З тематичною доповіддю виступив начальник відділу освіти Сергій Чепернатий, який окреслив основні досягнення минулого навчального року, виклики, які вдалось подолати, торкнувся управлінсько-методичних аспектів впровадження якісної освіти в освітніх закладах, проаналізував загальний стан справ галузі, чітко окресливши проблемні питання та перспективи розвитку освіти району. А саме:

- оптимізація мережі закладів освіти із урахуванням запитів населення та фінансово-економічних чинників;

-  абезпечення системного підвищення якості освіти на інноваційній основі;

- формування національно-свідомого громадянина України;

- заміна морально застарілого обладнання більшості закладів та, загалом, поліпшення матеріально-технічного стану галузі;

- забезпечення усіх ЗЗСО та ЗДО району якісним швидкісним інтернетом (30-100 мб);

- капітальний ремонт даху Копіївського ЗЗСО І-ІІ ст..;

- завершення ремонту з облаштування другої кімнати Тульчинської      районної   комунальної установи  Інклюзивно-ресурсний центр;

- придбання та встановлення котлів для  Богданівського  та  Клебанського ЗЗСО І-ІІІ ст. та ряд інших завдань  сьогодення.

В обговоренні доповіді взяли участь Тетяна Дерун - директор Кирнасівського ЗЗСО І-ІІІ ст.. та Альбіна Тимчик - директор Нестерварського ЗДО «Бобренятко».

З питань створення безпечних умов навчання та стан підготовки навчальних закладів до роботи в новому навчальному році в умовах посилення карантинних обмежень на період адаптивного карантину виступила Юлія Щаблевська,  начальник Тульчинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Про соціальний захист працівників галузі освіти, дотримання фінансових зобов’язань та діяльність первинних профспілкових організацій у закладах освіти району та їх завдання в новому навчальному році доповіла Анастасія Стовбчата - голова профкому Тульчинської ради голів профкомів працівників освіти.

Підсумував освітянський форум Сергій Чепернатий, зауваживши, що учителі повинні досягати  успіху  для того, щоб його досягали учні, а учні повинні досягати успіху, щоб його досягало суспільство та подякував педагогічним працівникам за гарну підготовку закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь