ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги внутрішньопереміщених осіб

Дата: 31.08.2020 12:23
Кількість переглядів: 207

Центральна виборча комісія 11 червня затвердила Порядок визначення виборчої адреси виборця, який не має зареєстрованого місця проживання. Відповідна постанова ЦВК набула чинності з 1 липня 2020 року. Відтак, цим Порядком, зокрема, передбачено, що орган ведення Державного реєстру виборців (ДРВ) може визначити виборчу адресу виборця, який не має зареєстрованого місця проживання, за місцем його фактичного проживання.

Для цього такому виборцю необхідно звернутися до органу ведення ДРВ за місцем свого фактичного проживання на території України із заявою (у Тульчинському районі це кабінет 311 Тульчинської районної державної адміністрації, що по вул. Миколи Леонтовича,1 м. Тульчин):

– щодо включення до ДРВ – у разі якщо громадянин України, якому виповнилося 18 років, виявив, що його не включено до нього;

– щодо зміни виборчої адреси – у разі, якщо запис про виборця міститься у ДРВ, але він вибув із зареєстрованого місця проживання», – йдеться в повідомленні ЦВК.

Таку заяву можна подавати у міжвиборчий період та в перші п’ять днів виборчого процесу. Разом з тим, виборець, якому органом ведення ДРВ вже було визначено виборчу адресу за фактичним місцем його проживання, може звернутися із новою заявою щодо чергової зміни не раніше, ніж через 180 днів після внесення першої до ДРВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь