ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З 1 вересня 2020 року збільшилася мінімальна зарплата

Дата: 01.09.2020 15:18
Кількість переглядів: 302

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що згідно підписаного Президентом України Володимиром Зеленським  Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» № 822-ІХ, який Верховна Рада України ухвалила на позачерговій сесії 25 серпня 2020 року, з 1 вересня 2020  року мінімальну заробітну  плату збільшено із 4 тис.723 грн. до 5 тис. грн. на місяць, а в у погодинному розмірі із 28,31 грн.  до 29,20 грн..

З урахуванням зростання мінімальної заробітної плати, Кабінет Міністрів України 26 серпня 2020 року ухвалив рішення про підвищення з 1 вересня 2020 року розміру посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1-го тарифного розряду Єдиної тарифної сітки (далі – ЄТС) розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників бюджетної сфери до 2225 грн.

 Додаткові видатки на оплату праці через підвищення розмірів мінімальної заробітної плати та посадового окладу працівника 1-го тарифного розряду ЄТС забезпечено за рахунок економії бюджетних видатків, передбачених у бюджеті на обслуговування державного боргу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь