ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада облдержадміністрації

Дата: 02.09.2020 16:54
Кількість переглядів: 276

02.09.2020 року відбулась онлайн-нарада облдержадміністрації за участі заступника голови Сергія Здітовецького, директорів обласних департаментів, управлінь, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрив та провів нараду заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.

Учасником онлайн-наради був голова райдержадміністрації Олег Боровський.

Заступник голови облдержадміністрації С.Здітовецький надав слово в студії  завідувачу відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань державної установи «Вінницькій обласний лабораторний центр МОЗ України» Степану Томіну, який поінформував цільову авдиторію про рівень захворювання на вірусну інфекцію COVID-19 в області. За останню добу (02.09.2020) коронавірус вперше виявлено у 65 осіб, що проживають в області. Загальна кількість захворілих по Тульчинському району складає 50 осіб. Одужали 2859 особи, з них 249 дітей. На сьогодні хворіє 1165 осіб, у т.ч. 55 дітей. Станом на 02.09.2020 року зафіксовано 85 летальних випадки, з них 3 - по Тульчинському району.

Про рівень захворюваності населення області на COVID-19 доповіла, з використанням презентаційних матеріалів, директор департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації Ольга Задорожна.

Начальник головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Григорій Сидорук акцентував увагу на тому, що відповідно до протоколу засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.08.2020 року Вінницька область віднесена до «жовтої» зони. Для «жовтої» зони (+ обмеження зеленої) забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, які надають послуги кризово. Також Григорій Павлович вкотре наголосив на постійному виконанні протиепідеміологічних заходів задля безпеки громадян області.

На завершення онлайн-наради Сергій Георгійович  підвів підсумки, подякував усім присутнім за роботу та наголосив на персональній відповідальності голів райдержадміністрації щодо готовності лікарень другої черги, а саме наявності апаратів ШВЛ та кисню.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь