ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева он-лайн нарада

Дата: 09.09.2020 16:45
Кількість переглядів: 534

09 вересня в он-лайн режимі відбулась нарада з головами районних державних адміністрацій, міст обласного значення та ОТГ, яку провів заступник голови облдержадміністрації Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ.

В нараді брала участь керівник апарату райдержадміністрації Тетяна НАЙДА.

Перед присутніми у студіях на місцях виступили:

МАРТИНЮК Олег Федорович – в.о. начальника головного управління Державної податкової служби у Вінницькій області, котрий доповів про стан наповнення місцевих бюджетів;

ЛІСОГУРСЬКА Тетяна Іванівна – заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи, начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи департаменту освіти та науки облдержадміністрації, яка зосередила увагу учасників наради на  організації освітнього процесу в умовах карантину.

Щодо епідемічної ситуації з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID -19 на адміністративних територіях Вінницької області доповів ТОМІН Степан Ярославович – начальник відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Державного управління  «Вінницький ОЛЦ МОЗ України».

Про роботу закладів охорони здоров’я первинного та вторинного рівнів в умовах COVID -19 перед авдиторією виступила БОНДАРЕНКО Тетяна Вікторівна – голова ліквідаційної комісії Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

СИДОРУК Григорій Павлович - начальник Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області акцентував увагу на необхідності беззаперечного виконання епідемічних заходів в навчальних закладах області.

Підвів підсумки наради заступник голови облдержадміністрації Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь