ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева он-лайн нарада

Дата: 17.09.2020 10:48
Кількість переглядів: 217

16 вересня в он-лайн режимі відбулась нарада з головами районних державних адміністрацій, міст обласного значення та ОТГ, яку провела перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

В нараді брав участь голова районної державної адміністрації Олег Боровський

Щодо епідситуації з COVID – 19 в області поінформувала директор Вінницького обласного лабораторного Центру МОЗ України Валентина Зайцева, яка повідомила, що у лабораторіях обласного лабораторного центру методом полімеразної ланцюгової реакції досліджено 73369 зразків. У 4981 випадках був виявлений коронавірус.

У свою чергу, начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дитячому населенню Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації Тетяна Бондаренко зауважила: «Завдяки вчасній діагностиці кількість тих, хто одужав, в області зростає. Однак, водночас зростає і кількість активних хворих. На жаль, збільшується кількість пневмоній як в умовах стаціонару, так і в амбулаторних умовах».

За словами Тетяни Бондаренко, станом на 16 вересня, у дев’ятнадцяти  опорних лікарнях області на стаціонарі з підтвердженим COVID-19 перебуває 250 осіб, з них 245 дорослих та 5 дітей. Перебувають в лікарнях з підозрою 278 осіб – 269 дорослих та 9 дітей.

Про дотримання епідемічних заходів у закладах громадського харчування, на ринках та у навчальних закладах розповів начальних ГУ Держпродспоживслужби України у Вінницькій області Григорій Сидорук.

Під час засідання заступник начальника управління загальної середньої, дошкільної освіти та виховної роботи, начальник відділу інклюзивної, спеціальної освіти та виховної роботи профільного департаменту Тетяна Лісогурська акцентувала увагу на результатах моніторингу закладів освіти щодо забезпечення засобами індивідуального захисту в умовах пандемії та зупинилася на основних порушеннях щодо дотримання карантинних норм у закладах освіти.

У ході засідання заступник директора Департаменту фінансів ОДА Ірина Зубань поінформувала про стан виконання місцевих бюджетів. За її словами, протягом 8 місяців поточного року доходи загального бюджету області виконано на 100,5%. Бюджети міст обласного значення виконано на 98,9%, а бюджети об’єднаних територіальних громад - на 101,5%, натомість, бюджети міст районного значення, селищ та сіл виконано на 110,6%, районні бюджети виконано – на 99,9%.

Під час наради головний архітектор Вінницької області – начальник управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Олександр Рекута акцентував увагу присутніх на впорядкуванні містобудівної документації. У свою чергу, заступник голови ОДА Олександр Піщик наголосив на підготовці до нового опалювального сезону.

Перший заступник голови ОДА Наталя Заболотна підкреслила, що освоєння субвенцій має перебувати на постійному контролі, адже кошти спрямовуються на потреби громади та підвищення якості освітнього процесу.

На завершення зустрічі Наталя Заболотна дала низку доручень за напрямками роботи.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь