ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь у 10-му Всеукраїнському турнірі з боротьби самбо

Дата: 20.09.2020 18:48
Кількість переглядів: 228

19 вересня 2020 року в  м. Ладижин спортсмени Клубу Бойових Мистецтв "Гепард" взяли участь у 10-му Всеукраїнському турнірі з боротьби самбо серед юнаків і дівчат, який було присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України, Івана Хасимовича Сагаєва.

Учасниками турніру були представники з Києва, Львова, Одеси, Житомира, Вінниці, Хмельницького, Житомира, Нітішина,Чорноморська.

Даний турнір є одним із кращих турнірів України з боротьби самбо на якому спортсмени Клубу Бойових Мистецтв "Гепард" випробували свої  сили, навики, майстерність, витримку, адже даний вид боротьби дуже відрізняється від тих видів єдиноборств де «Гепардівці» завжди приймають  участь. Основним завданням спортсменів  Клубу Бойових Мистецтв "Гепард" було перейняти досвід від спортсменів з інших федерацій.

В результаті чого наші учасники продемонстрували непогану боротьбу, кожен провів по 2-3 сутички. В кожній категорії будо від 15 до 20 спортсменів, хлопці Клубу Бойових Мистецтв "Гепард" потрапили в п’ятірку кращих!

Серед дівчат порадувала команду Бои?чук Мирослава, яка провела 2 сутички і всі закінчила достроково та стала чемпіонкою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь