ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн – семінар на тему: «Нормативно-правове забезпечення впровадження інклюзивного дизайну в міський простір. Історія ДБН в Україні – шлях від обмежених можливостей до ідеології інклюзивності в країні»

Дата: 01.10.2020 12:58
Кількість переглядів: 188

Сьогодні, 1 жовня, голова районної державної адміністрації Олег Боровський взяв участь в онлайн-семінарі на тему: «Нормативно-правове забезпечення впровадження інклюзивного дизайну в міський простір. Історія ДБН в Україні – шлях від обмежених можливостей до ідеології інклюзивності в країні».

Учасником семінару також була головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації  Лариса Гасяк.

Організатори заходу - Спілка громадських організацій людей з інвалідністю міста Києва та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Експертами виступили Олександр Ворона - Президент Спілки громадських організацій людей з інвалідністю Києва а також Маргарита Литвин – проектний координатор від Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні.

Під час семінару йшлося не лише про архітектурні перешкоди, а й про створення доступності шляхом впровадження інноваційних ІТ- рішень.  Представлено досвід інших країн щодо інклюзивного облаштування міського простору та наголошено, що універсальний дизайн – це дизайн усіх речей, в центрі уваги якого знаходиться людина і який враховує потреби кожного мешканця.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь