ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щорічно, 9 жовтня, українська й світова спільнота відзначає Всесвітній день пошти або Міжнародний день поштової служби

Дата: 09.10.2020 11:27
Кількість переглядів: 193

Це одне з важливих професійних свят, яке проводиться під егідою Організації Об’єднаних Націй. Практично кожній людині в повсякденному житті доводиться користуватися послугами поштових служб. З розвитком економіки ця структура стала необхідною і досить важливою в цивілізованому світі, адже всі ми маємо змогу отримати якісні послуги з відправлення чи отримання листів, телеграм, посилок, грошових переказів, передплати й отримання улюблених газет та журналів.

Як інструмент комунікаційних зв’язків з громадськістю та інститут відкритого суспільства поштова служба на сьогоднішній день надає широкий спектр послуг та забезпечує право кожного громадянина на отримання та вільний обмін інформацією. Завдяки впровадженню технологічних інновацій поштовий зв’язок є привабливим для різних верств населення. Поштовий зв'язок є надійним засобом комунікації з усім світом, тож побажаємо йому розквіту й процвітання на майбутнє.

Шановні працівники поштового зв’язку тульчинщини! Прийміть вітання з Всесвітнім днем пошти. Бажаю вам міцного здоров’я, терпіння й наполегливості у вашій нелегкій праці, невичерпної життєвої енергії й завзяття, гідних матеріальних винагород та успіхів у вашій важливій для суспільства справі!

Продовжуйте прокладати мости дружби між людьми, яких розділяє інформаційний простір. Нехай ваша чуйність й шанобливе відношення до людей повернеться вам сторицею. Миру, добра, родинного благополуччя, довголіття й прихильної долі вам та вашим близьким!

З повагою

Голова районної  державної адміністрації   Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь