ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада

Дата: 20.10.2020 16:24
Кількість переглядів: 234

20 жовтня 2020 року  відбулась обласна онлайн-нарада, за участю заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій. Відкрив та вів  нараду заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.

В районній студії учасниками наради були заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач та керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда.

Щодо погіршення епідемічної ситуації з гострої респіраторної хвороби COVID-19 на адміністративних територіях Вінницької області доповіла  в.о. головного санітарного лікаря, директор Державної установи «Вінницький обласний лабораторний центр  Міністерства охорони здоров’я  України» Валентина Зайцева,  яка  поінформувала, що станом на 20 жовтня 2020 року в області виявлено 10415 підозри на короновірусну інфекцію, 8525 особи хворіють на COVID-19, з них 485 дитини, 148 летальних випадки.

Станом на 20.10.20 року в Тульчинському районі підтверджено 133 випадки хворих на COVID-19 та 5 летальних.

Директор департаменту охорони здоров’я  та реабілітації облдержадміністрації Ольга Задорожна інформувала про виконання розпорядження Керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня пов’язаної із поширенням короновірусної хвороби (COVID -19)  від 17 жовтня 2020 року № 114 «Про перепрофілювання закладів  охорони здоров’я, які внесені до  Переліку закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID -19, спричиненою короновірусом  SARS-CoV -2.

Про порядок здійснення протиепідемічних заходів під час організації  та проведення виборів доповідав  перший заступник начальника Головного управління Держспоживслужби у Вінницькій області Олександр Сорочан.

Також Олександр Павлович акцентував керівників району на дотриманні виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та Постанові ЦВК від 10 жовтня 2020 року № 364 «Про невідкладні заходи щодо створення належних умов для безпечної організації та проведення голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року»

Щодо забезпечення дотримання  права представників засобів масової інформації на висвітлення виборчого процесу надала роз’яснення цільовій авдиторії надала Лавровська Альона Борисівна – заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь