ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови райдержадміністрації Олега Боровського до виборців Тульчинського району

Дата: 22.10.2020 14:17
Кількість переглядів: 274

Шановні виборці – жителі Тульчинщини!
25 жовтня  кожна громада буде обирати для себе владу на місцях, якій довірить управління громадами району на найближчі роки. Закликаю кожного з вас виконати громадянський обов’язок – прийти 25 жовтня на свою виборчу дільницю і проголосувати за тих кандидатів, які, на ваше переконання, зможуть захистити інтереси громади, забезпечити її духовний та економічний розвиток.

Звертаюсь до усіх кандидатів та представників політичних сил з проханням дотримуватись норм права і моралі, до керівників правоохоронних органів – забезпечити законність та правопорядок під час проведення виборчої кампанії, у день голосування та визначення результатів волевиявлення.

Нехай кожен, усвідомлюючи свою відповідальність перед Законом та майбутніми поколіннями, відкине будь-яку спокусу продати свій голос, сфальсифікувати результати виборів чи стати співучасником порушень виборчого законодавства.

Переконаний, що виборці підтримають найдостойніших. Саме від вашого рішення залежить, чи буде на місцях ефективна представницька влада, здатна відстоювати інтереси всієї громади і кожного громадянина.

Цьогоріч виборчий процес відбувається в умовах неабияких викликів, основним серед яких є пандемія COVID-19. Голосувати варто з дотриманням карантинних норм, аби не наражати на небезпеку власне здоров`я та здоров`я оточуючих:  заходьте в приміщення виборчої дільниці лише у захисній масці,  у чергах дотримуйтесь дистанції у 1.5 метра,  руки обробляйте антисептиками, для голосування використовуйте власну ручку.

Здоров’я усім вам та гідного вибору!

Голова райдержадміністрації Олег Боровський

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь