ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Забезпечення  медичним киснем ліжок, визначених для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19: тема онлайн-наради

Дата: 26.10.2020 16:12
Кількість переглядів: 254

26 жовтня 2020 в онлайн-режимі  відбулась обласна нарада за участю заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів, управлінь області, голів райдержадміністрацій. Відкрив та вів  нараду заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький.

В районній студії учасниками наради були голова райдержадміністрації Олег Боровський та заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач.

Голови райдержадміністрації доповіли про забезпечення  медичним киснем ліжок, визначених для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19.

Щодо епідемічної ситуації з гострої респіраторної хвороби COVID-19 на адміністративних територіях Вінницької області поінформував заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький, який повідомив, що станом на 26.10.2020 року по області одужали 5729 осіб, в тому числі 384 дитини. На даний час хворіє 3508 осіб, з них – 121 дитина.

Всього в області зареєстровано 166 летальних випадків. Впродовж доби зареєстровано 3 летальних випадки.

Щодо захворюваності серед медиків: одужало – 708 медпрацівників, хворіє – 285. За останню добу захворіли 9 медичних працівників.

Сергій Георгійович зосередив увагу цільової авдиторії на виконанні вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.10.2020 року № 929 «Про внесення змін до Порядку реалізації програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2020 році» та розпорядження голови облдержадміністрації від 15.10.2020 року № 652 «Про затвердження переліку проектів та заходів для фінансування за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій», побажав плідного робочого тижня.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь