ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі Тульчинського району! Дорогі ветерани!

Дата: 28.10.2020 11:29
Кількість переглядів: 181

Щиросердно вітаю Вас з Днем визволення України від фашистських загарбників! Сьогодні ми вшановуємо великий подвиг визволителів української землі, висловлюємо найщиріші слова подяки людям, які вибороли право на життя і свободу нашого народу, врятували від нацизму народи європейського континенту.

Історія людства ще не знала такого кривавого та жорстокого режиму, як гітлерівський фашизм. Ми пишаємося нашими ветеранами, їх подвигами заради свободи, заради рідної Вітчизни, заради життя на землі. У цей день ми згадуємо тих, хто ратними подвигами на полях боїв, тяжкою працею в тилу, боротьбою в партизанському підпіллі здобули перемогу над  ворогом. Велику жертву приніс народ України: кожна родина на собі відчула, що таке жахи війни, втрати близьких та рідних. Наші співвітчизники проявили високу силу духу, справжній патріотизм і героїзм, відданість військовій присязі та обов’язку.

Сьогодні на сході країни теж відбуваються  трагічні події, неоголошена війна. Страждають, гинуть мирні мешканці та українські військові. Упевнений, що здоровий глузд переможе, Україна витримає це випробування – на нашій рідній землі знову запанують  мир і спокій.

Шановні ветерани! Низький синівський уклін Вам, творцям Великої Перемоги, за рідну Україну, за хоробрість Вашу, за рани Ваші, за віру Вашу – всім, хто боровся з ворогом  на окупованій території, хто працював в тилу, за ваш вагомий внесок в спільну перемогу над фашизмом. Для кожного з нас, шановні ветерани, Ви є взірцем подвигу, мужності, любові в ім’я життя на землі. Від усього серця зичу Вам довгих років  життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму. Хай кожен Ваш день буде сонячним та щасливим!

 Голова районної  державної адміністрації Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь