ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виїзна нарада голови райдержадміністрації щодо реконструкції кисневої рампи та забезпечення подачі кисню до ліжкомісць хірургічного корпусу ЦРЛ

Дата: 06.11.2020 09:04
Кількість переглядів: 189

За результатами наради від 26 жовтня з головами райдержадміністрацій  та представниками керівництва міст обласного значення під головуванням заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького щодо забезпечення медичним киснем ліжок, визначених для лікування пацієнтів, хворих на COVID-19 було дано доручення щодо збільшенням майже в усіх районах додаткового ліжкового фонду для лікування хворих на коронавірус.

Відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України  від 09 жовтня 2020 року № 923 «Про виділення коштів для забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу  пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19»  медичним закладам Вінниччини виділено 13 млн. грн. для забезпечення ліжкомісць киснем. Тульчинському району розподілено 368 тис.грн.

На виконання  п.1 Протоколу №47 від 3 листопада районної комісії з питань ТЕБ та НС «Про перепрофілювання хірургічного корпусу КНП «Тульчинська районна лікарня» в лікарню для лікування людей із підозрою та хворих на гостру респіраторну хворобу COVID -19, спричиненою короновірусом SARS-CoV 2” головою райдержадміністрації Олегом Боровським 5 листопада  проведено нараду із проектантами та підрядниками щодо реконструкції кисневої рампи та  забезпечення подачі кисню до ліжкомісць у зазначеному корпусі.

Роботи із підведення кисню мають бути виконані до кінця листопада поточного року.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь