ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Дата: 16.11.2020 10:23
Кількість переглядів: 170

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку України.

Від вашої щоденної кропіткої роботи залежить наскільки поінформованим та свідомим буде наше суспільство. Адже саме вільні та незалежні засоби масової інформації сприяють впровадженню принципів демократії в Україні. А свобода слова – це важливіший здобуток будь-якої демократичної країни.

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, працівники радіо і телебачення,  завжди знаходяться на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору, в авангарді соціально-політичного і економічного життя району. Найголовнішими показниками вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, стабільність і динамічність.

Сьогодні в житті держави і в житті кожної людини роль електронних засобів масової інформації і зв’язку стрімко росте. Розвиток засобів комунікації і інформаційних технологій, телебачення і радіо – невід’ємна складова нашого часу. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських і світових стандартів розвитку суспільства.

Дякуючи вам кожен громадянин відчуває свою причетність до найважливіших подій сьогодення. Бажаю вам залишатися неупередженими професіоналами своєї справи, творити правдиву історію сучасності. Нехай і надалі запорукою успіху вашої праці будуть чесність та сумління, усвідомлення великої відповідальності перед суспільством.

З повагою

Голова районної  державної адміністрації Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь