ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щотижнева онлайн-нарада

Дата: 19.11.2020 09:15
Кількість переглядів: 214

18 листопада 2020 року  відбулась обласна онлайн-нарада за участю першого заступника голови облдержадміністрації Наталії Заболотної, заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, директорів департаментів, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрацій, голів ОТГ. Відкрила та провела нараду перший  заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

В районній студії учасником наради був голова райдержадміністрації Олег Боровський.

Щодо безпечної експлуатації кисневих балонів у медичних закладах області інформував Володимир Марунько – начальник управління Держпраці у Вінницькій області. Повідомив цільовій аудиторії, що з  метою запобігання настанню нещасних випадків у закладах охорони здоров’я, Державна служба України з питань праці розробила Методичні рекомендації щодо безпечної експлуатації кисневих балонів та систем трубопроводів з киснем та довів їх до учасників онлайн-наради.

Директор департаменту охорони здоров’я  та реабілітації облдержадміністрації  Ольга Задорожна доповіла про використання субвенцій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2020 року № 923.  Централізоване  забезпечення киснем лікарень, розгортання додаткових ліжок.

Динаміка COVID-19 по Вінницькій області станом на 18.11.2020 року: виявлено в 14306 осіб, одужали 8240 осіб. На даний час хворіє 5221. Всього в області зареєстровано 245 летальних випадків.

Про оплату лікарняних листів застрахованим особам під час перебування на самоізоляції інформував Михайло Олійник – начальник Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у  Вінницькій області.

Начальник профільного управління довів до відома учасників наради Закон України від 17.03.2020 року «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)».

В свою чергу, Наталя Заболотна наголосила, що 100 % медичних працівників мають бути застраховані, тобто це весь медичний персонал, який задіяний у боротьбі з COVID-19.

Учасники наради також заслухали інформацію заступника директора департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації  Олександра Мельника щодо здійснення виплат дітям загиблих учасників АТО, охоплення соціальними послугами громадян в районах, забезпечення окремих категорій населення технічними засобами реабілітації.

Про використання освітньої субвенції у 2020 році за допомогою презентаційних матеріалів доповів Володимир Буняк – в.о. директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації, а про роботу служб у справах дітей щодо соціального захисту дітей вразливих категорій інформувала Тетяна Дорош – начальник служби у справах дітей облдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь