ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підведення підсумків роботи Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за 2020 рік 

Дата: 25.11.2020 12:49
Кількість переглядів: 205

25 листопада головою райдержадміністрації Олегом Боровським ініційовано проведення наради щодо підсумків роботи Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за 2020 рік.

Нараду проведено за участі очільника району Олега Боровського, заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача, головного спеціаліста сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Оксани Шпатарюк, районного військового комісара – підполковника Романа Сватка та заступника районного військового комісара – майора Володимира Дребета.

Майор Дребет доповів про повне виконання завдань поставлених обласним військовим комісаріатом та облдержадміністрацією щодо поставок призовників до збірного пункту Вінницької області та стан підписання контрактів на проходження військової служби за контрактом.

Підполковником Романом Сватко доведено про Плани Центру комплектування та соціальної підтримки та підготовку приписної кампанії на 2021 рік.

Голова райдержадміністрації Олег Боровський подякував керівникам Центру за виконання поставлених завдань.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь