ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінничан запрошують на прем'єрний показ комедії «Бал негідників» за п’єсою Люка Шомара

Дата: 26.11.2020 11:34
Кількість переглядів: 224

Театр працює лише тоді, коли він може показувати свої вистави, їздити на фестивалі, запрошувати режисерів, спілкуватися з глядачем в режимі оф лайн. Саме тому театри вирішили не розлучатися з улюбленим глядачем навіть попри пандемію коронавірусної інфекції COVID-19. В Україні триває карантин, але це не привід забувати про культуру. Безліч установ культури, у тому числі й театри, продовжують тішити глядачів виставами он-лайн або ж готують і прем'єри. 

У Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Садовського 26-27 листопада о 19:00 відбудеться прем'єрний показ комедії за п’єсою Люка Шомара «Бал негідників»!

Люк Шомар — французький актор, кіно- і телесценарист, популярний драматург. Відомий як режисер телесеріалів початку «нульових» («Життя прекрасне» і «Сім’я на час»).  У 90-і роки він знявся в телесеріалі «Жюлі Леско», фільмах «Сент-Екзюпері: Остання місія» і «Хованки з готівкою». Автор сценаріїв для багатьох фільмів і серіалів французького телебачення.  Є автором комедій «Велика брехня» (2009), «Мафія та ніжні почуття» (2010), «Бал негідників» (2013). П’єси цього сценариста й актора можна побачити в багатьох театрах Франції, де їх супроводжує незмінний успіх. Набуває популярності він і в українському театрі. Зацікавився творчістю Шомара і режисер Григорій Сиротюк - актор та режисер театру. Режисерські роботи: “Трамвай “Бажання”, „Чудовий пікнік вихідного дня”, "Квітка з чарівної рукавички», театралізоване дійство до Міжнародного Дня театру “І все життя — театр!” Керівник театральної студії "БУ" при Будинку учителя.

Режисер з командою акторів ( Жанна Андрусишена, Оксана Бандура, Єлизавета Гриценко, Марія Левченко, Олександр Радько, Максим Какарькін, Михайло Крисов, Андрій Побережний ) готують комедію «Бал негідників» за п’єсою Люка Шомара і запрошують свого глядача!.

 На вас чекають віртуозний гумор, яскраві діалоги-пікіровки, обрана автором форма комедії, найяскравіша палітра можливостей і фарб.

Так, карантин кардинально змінив життя людей і змусив простосовуватися до нових умов. Зустрічі у zoom'і, уроки для школярів у мережі, "золотий час" он-лайн курсів та сфери доставки. Культурні заклади та інституції були зачинені в першу чергу, для спілкування з відвідувачами вони використовували технологічні рішення та соціальні мережі. Але, трансляції не можуть замінити атмосфери «живої» вистави чи концерту в реальному часі, тому зараз наш глядач залишатися долученим до культурного життя в режимі реального часу.

Поспішайте на Бал Негідників!

Дійові особи та виконавці:

Габріель – Єлизавета Гриценко, Марія Левченко

Етьєн – з.а.України Максим Какарькін, Михайло Крисов

Шанталь – з.а.України Жанна Андрусишена, Оксана Бандура

Бернар – Олександр Радько, Андрій Побережний

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь