ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про готовність до реагування на погіршення погодних умов та недопущення виникнення надзвичайної ситуації в умовах осінньо-зимового періоду 2020/2021 рр

Дата: 26.11.2020 17:00
Кількість переглядів: 188

25 листопада голова райдержадміністрації Олег Боровський провів чергове засідання районної комісії з підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об'єктів  соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2020/2021 рр. та його стабільного проходження.

В ході засідання комісії заслухано  керівників енергопостачальних підприємств, житлово-комунального господарства та установ соціальної сфери.

Особлива увага була приділена питанню експлуатації та утримання доріг загального користування та комунальних доріг місцевого значення в осінньо-зимовий період 2020-2021 років. Зокрема, мова йшла про наявність та стан відповідної автодорожньої техніки, посипкових матеріалів, резерву паливно-мастильних матеріалів на випадок погіршення погодних умов.

За результатами обговорення та з метою подальшого забезпечення безперебійного електропостачання споживачам району під час проходження опалювального сезону, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій в житловому фонді, на системах енерго-, газо-, тепло-, водопостачання та водовідведення  дано відповідні доручення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь