ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чужого горя не буває

Дата: 27.11.2020 10:39
Кількість переглядів: 213

Специфіка впливу коронавірусу на людський організм така, що вилікувати хворого без під’єднання до приладів штучного дихання чи штучного постачання кисню часто-густо не можна.

Для пацієнтів із важким перебігом захворювання кисень є життєво необхідним, адже вірус уражує легені і без спеціального обладнання та медичної допомоги людина просто починає задихатися.

Кожен медичний заклад стикнувся з складною кисневою ситуацією.

Розуміючи проблему, яка склалася у нашому регіоні на порятунок тульчинським лікарям прийшли соціально відповідальні керівники сільськогосподарських підприємств району.

Завдяки їхній допомозі було закуплено та передано до Тульчинської центральної районної лікарні 3 кисневих концентратора із потужністю до 10л/хв., та електрогенератори для безперебійного постачання електроенергії.

Тульчинська райдержадміністрація та колектив КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської районної ради висловлює щиру подяку Трачу М.М. – директору СТОВ «Авангард» с. Сільниця, Дяченку О.Д. – директору ТОВ «Богданівське» с.Богданівка, Хворостовському В.М. – керівнику ПрАТ «Дружба-ВМ» с.Шура-Копіївська та Яськову М.О. – директору ПСП «Зоря» с. Дранка.

Це обладнання є вкрай необхідне для порятунку життя важкохворих пацієнтів Тульчинської ЦРЛ, ці сучасні мобільні медичні апарати врятують не одне людське життя, будуть корисними та полегшать роботу наших медпрацівників у таких складних та часом екстремальних умовах сьогодення, особливо зараз під час боротьби з пандемією COVID-19.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь