ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тульчинці – переможці обласного фестивалю-конкурсу аматорського кіно «КіноМетр» в трьох номінаціях

Дата: 30.11.2020 11:08
Кількість переглядів: 298

27 листопада 2020 року в кінотеатрі «Родина» у м.Вінниця відбулось нагородження переможців обласного фестивалю-конкурсу аматорського кіно «КіноМетр-2020».

Обласний фестиваль-конкурс аматорського кіно «КіноМетр» було засновано на Вінниччині 12 років тому. Він проводиться щорічно за підтримки управління культури і мистецтв обласної державної адміністрації, організатор – Обласний Центр народної творчості.

За цей період у конкурсі загалом взяли участь понад 200 короткометражних фільмів, автори яких продемонстрували належний рівень майстерності та володіння мистецтвом операторської, режисерської роботи, актуальності вибору теми, володіння основами монтажу фільмів.

Роботи оцінювались в таких номінаціях: «Документальний фільм», «Ігровий фільм» та «Відеокліп».

Приємно зазначити, що за результатами оцінювання, перше місце в номінації «Документальний фільм» посів Максим Воротнюк, студент Тульчинського фахового коледжу культури за фільм «Ангел з одним крилом».

Друге місце в номінації «Ігровий фільм» зайняв Сергій Качмар - керівник народної аматорської кіностудії «Поділля» Комунального закладу «Районний будинок культури» Тульчинської районної ради за фільм «Чугайстер».

Третє місце в номінації «Відеоролик» зайняв Ілля Паламарчук, студент Тульчинського фахового коледжу культури за фільм «Екскурсія вихідного дня».

Також, за спільним рішенням журі було введено четверте місце, яке розділили між собою Сніжана Очеретна, авторка соціального ролика «Кожен може жити життям своєї мрії» та Іван Літун за проморолик «Без бою немає слави» - обидвоє – студенти Тульчинського фахового коледжу мистецтв.

Начальник управління культури і мистецтв облдержадміністрації Ольга Дернова, депутатки обласної Ради Людмила Станіславенко та Тетяна Побережна, керівник ОЦНТ Тетяна Цвігун переможцям вручили дипломи та пам’ятні подарунки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь