ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагороди   знайшли своїх переможців

Дата: 02.12.2020 11:51
Кількість переглядів: 218

1 грудня 2020 року за участі Тульчинського міського голови Весняного В.М., заступника Тульчинського міського голови Поваляєвої А.А., заступника голови Тульчинської райдержадміністрації Деркача Ю.Г відбулася урочиста церемонія  нагородження гравців ФК «Патріот»  м.Тульчина срібними нагородами  відкритої Першості м. Вінниці з футзалу сезону 2019-2020 років.

У вступному слові президент клубу, голова Тульчинської організації «Тульчинська міська федерація футболу» Сергій Чепернатий  розповів про здобутки клубу – завойовані трофеї на спортивних аренах Вінниччини.  

Клуб дійсно є футбольною візитівкою спортивної Тульчинщини, адже за останні роки команда пройшла переможний шлях кількох футзальних ліг Вінниччини та є переможцем та призером низки обласних та всеукраїнських змагань.

Приємно відзначив президент клубу й те, що в цьому сезоні ряди команди поповнили одразу шестеро синів гравців останньої команди: Олег Науменко, Владислав Чепернатий, Михайло Булат, Олександр Зубар, Євген Деркач, Роман Мельник.

Керівники району вручили гравцям команди срібні нагороди,  красень кубок та високоякісні футзальні матчі.

У зверненні до гравців Тульчинський міський голова подякував за   здобутки, переможний дух та незламний характер. Побажав команді нових високих спортивних звитяг, здоров'я та спортивного довголіття. Голова РО ВФСТ «Колос» Микола Лазарук вручив діючим чемпіонам області серед ветеранів (40+) подяки за багаторічні переможні традиції.

В свою чергу, за всебічну підтримку клубу, допомогу у його функціонуванні Сергій Чепернатий від усіх патріотівців вручив вітальні адреси першим особам об’єднаної територіальної громади та району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь