ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Дата: 07.12.2020 07:49
Кількість переглядів: 197

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні.

Відзначення цього дня є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

Це свято всіх громадян, яким близька ідея громадянського суспільства. Це свято людей, яких обирає суспільство. Це свято гілки влади, котра найбільше наближена до наших громадян.

Місцеве самоврядування в Україні має глибокі й міцні історичні традиції. Нині воно, незважаючи на всі труднощі та проблеми, цілеспрямовано розвивається і збагачується, зміцнюючи демократичні засади українського суспільства.

Уклін і шана вам, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди. Особливі слова подяки висловлюю ветеранам місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають усім нам сили та наснаги у справі подальшого розвитку територіальних громад, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті  і у всьому демократичному світі!

Голова районної державної адміністрації    Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь