ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Любов до спорту та здоровий спосіб життя

Дата: 16.12.2020 10:12
Кількість переглядів: 183

Футбольний клуб «Фенікс» с. Ганнопіль є активним учасником спортивних змагань, які проводяться на спортивних майданчиках Вінниччини.

Футболісти стали володарями Кубку Тульчинського району з футболу сезону 2019 року. Також важливим спортивним досягненням були бронзові нагороди з футболу Вінницької обласної ліги сільського аматорського футболу серед  команд сезону 2019 року.

У 2020 році футболісти блискуче зіграли дев’ять ігор турніру, де здобули 7 перемог та дві нічиї та дійшли до півфіналу, в якому в додатковому матчі поступилися спортсменам - шаргородцям.

Одночасно команда брала участь у зональних змаганнях з малого футболу (7+1), де в двох матчах отримала перемогу й вийшла до фіналу змагань обласних сільських ігор.

У вересні та жовтні 2020 року ФК «Фенікс» приймав участь у відкритому чемпіонаті Тульчинського району з футболу сезону 2020–2021 років. Вигравши три матчі та зігравши один в нічию, команда перебуває на першому місці чемпіонату після першого кола змагань.

13 грудня 2020 року команда вирушила до м. Жмеринки для участі у відкритому чемпіонаті Жмеринського району з футзалу, в якому приймали участь футбольні команди Барської, Северинівської, Шаргородської, Гніваньської, Мурафської та Тульчинської територіальних громад.

У першому поєдинку: ФК «Фенікс» с. Ганнопіль – ФК «Крістерос» м. Шаргород  7 – 4. У другому поєдинку: ФК «Фенікс» с. Ганнопіль – ФК «Фортуна» м. Шаргород  4 – 4. Таким чином команда здобула чотири стартові очки та посіла третю сходину у турнірній таблиці.

За команду ФК «Фенікс» с. Ганнопіль у турнірі виступають:  Тонкопій Віктор – капітан команди, Мельничук Дмитро, Шуляк Денис, Порхун Олександр, Юрченко Василь, Габрись Андрій, Тарасенко Олексій, Вишневський Андрій, Недозименко Олександр, Григоришин Олександр, Турчинський Владислав, Яковенко Олег, Бєлік Ігор, Булат Іван. Тренер команди – Кривіцький Ярослав.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь