ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні, 21 грудня, відзначається  30-та річниця з Дня утворення Державної служби зайнятості

Дата: 21.12.2020 14:06
Кількість переглядів: 199

За  30 років служба зайнятості пройшла непростий, насичений подіями шлях становлення і розвитку, отримала безцінний досвід роботи в сфері соціального захисту населення від безробіття. За цей час в Україні створено ринкову систему соціального захисту від безробіття на страхових засадах. В центрах зайнятості розроблено і впроваджено сучасні інформаційні технології,  що забезпечують більш ефективне та якісне надання соціальних послуг населенню та роботодавцям. Створені належні умови для прийому громадян та надання послуг з підбору роботи.

Соціальна місія служби зайнятості в суспільстві  одна з найважливіших, найвідповідальніших - нести добро, світло і надію в чиюсь долю, допомогати тим, хто потрапив у нелегку життєву ситуацію (втратив роботу), знайти своє місце в житті. 

Щиро вітаю усіх працівників Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру з Днем утворення Державної служби зайнятості.  

Ваша праця нелегка, адже вам доводиться працювати з людьми, які втратили роботу, ви повинні вислухати, зрозуміти і допомогти, оперативно реагувати  на всі процеси, що відбуваються на ринку праці, забезпечувати соціальний захист мешканців району  від безробіття, проводити профорієнтаційну роботу, організовувати підготовку та перепідготовку фахівців.
Кожен із вас покликаний вселяти надію і впевненість у тих, хто звертається до служби зайнятості у пошуках роботи. Запорукою цьому є професіоналізм та відповідальність, людяність та порядність – якості, які як ніколи вивіряються складними викликами сьогодення.

Бажаю вам міцного здоров’я, миру, добробуту, наснаги та оптимізму, нехай у роботі кожного працівника панує творче натхнення, бажання розвитку і вдосконалення.
 

Голова районної державної адміністрації   Олег Боровський

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь