ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про введення в обіг кисневих балонів, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19

Дата: 22.12.2020 11:13
Кількість переглядів: 180

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що постановою  Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 р. № 1215 внесено  зміни до «Технічного регламенту рухомого обладнання, що працює під тиском», затвердженого поставою Кабінету Міністрів України від 04.07.2018 р. № 536 (далі - Технічний регламент).

Відповідними змінами установлено, що до 31 січня 2021 року введення в обіг кисневих балонів, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, дозволяється, якщо вони відповідають вимогам затвердженого цією постановою Технічного регламенту або за наявності повідомлення Державної служби з питань праці про введення в обіг кисневих балонів, стосовно яких не виконані вимоги затвердженого цією постановою Технічного регламенту, але використання яких необхідне в інтересах охорони здоров’я.

При цьому дія затвердженого цією постановою Технічного регламенту не поширюється на кисневі балони, на які Державною службою з питань праці видано зазначене повідомлення.

Для введення в обіг на підставі повідомлення Державної служби з питань праці зазначених кисневих балонів заявник подає до Державної служби з питань праці заяву із зазначенням мети введення в обіг, інформації про виробника, назви виробу, номера партії або серійного номера, обсягу партії, призначення виробу та способу дії.

До заяви додаються:

- сертифікат відповідності кисневих балонів, виданий у державі - члені Європейською Союзу згідно з відповідним актом законодавства Європейською Союзу щодо гармонізації;

- лист-підтвердження заявника про те, що оцінка відповідності кисневих балонів вимогам затвердженого цією постановою Технічного регламенту не проводилася.

За результатами опрацювання поданих заявником документів Державна служба з питань праці видає йому відповідне повідомлення. Розгляд документів та видача повідомлення здійснюються на безоплатній основі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь