ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкрито виробничу лінію з ультрапастеризації та фасування молока

Дата: 21.01.2021 16:16
Кількість переглядів: 243

На Тульчинському маслосирзаводі урочисто відкрито виробничу лінію з ультрапастеризації та фасування молока. Завдяки цьому завод вироблятиме молоко довготривалого зберігання.

Новий напрямок представлено ультрапастеризованим безлактозним молоком ТМ «Біла Лінія» та ТМ «Ферма». Воно виготовляється на сучасних виробничих потужностях Тульчинського маслосирзаводу, який входить до активів ГК TERRA FOOD. Безлактозне молоко ТМ «Біла Лінія» та ТМ «Ферма» – це натуральний продукт із відбірного молока, що виготовляється без додавання сухого молока та консервантів.

В урочистому відкритті нового цеху взяли участь голова райдержадміністрації Олег Боровський та міський голова Валерій Весняний.

Директор підприємства Олександр Танана у своєму виступі наголосив, що відкриття даної лінії є важливим внеском у соціально-економічний розвиток міста та району в цілому.

Генеральний директор компанії «ТЕРРА ФУД» Фортунато Гуадалупі зазначив, що  на підприємстві працює команда професіоналів, яка працює на успіх компанії та робить вклад в економіку України.

Перед керівництвом та працівниками Тульчинського маслосирзаводу виступив міський голова Валерій Весняний, який наголосив, що відкриття виробничої лінії збільшить робочі місця для мешканців громади району.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь