ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктів в інших державах, шановні члени сімей загиблих, ветерани війни, миротворці!

Дата: 15.02.2021 08:26
Кількість переглядів: 208

Щорічно, 15 лютого українська спільнота на державному рівні відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цей день - нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності присязі, яким стали воїни-інтернаціоналісти, день, коли ми віддаємо шану тим солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок на території Афганістану, Іраку, учасникам бойових дій в Югославії та інших «гарячих точках».

Неодноразово ризикуючи своїм життям, ви чесно виконували присягу, забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах, чим заслужили визнання і вдячність їхніх народів. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла нам численні трагедії та біль утрат.
Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатиме про кожного нашого загиблого співвітчизника.

Дякую усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління.

Від усього серця бажаю вам і вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя, миру і добра, а також щоб наші діти ніколи не брали участі в бойових діях.

Честь вам і слава!

Голова районної державної адміністрації   Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь