ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-заняття за короткостроковою програмою «Запобігання та виявлення корупції»

Дата: 19.02.2021 14:41
Кількість переглядів: 126

Згідно з планом-графіком підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування в Вінницькому регіональному центрі підвищення кваліфікації 19 лютого 2021 року відбулося онлай-заняття за короткостроковою програмою: «Запобігання та виявлення корупції» для відповідальних осіб з питань запобігання та виявлення корупції: державних службовців категорії «Б» та «В» структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрації, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, установ та організацій; посадових осіб районних рад, сільських, селищних, міських рад територіальних громад.

Учасниками заняття  в районній студії були начальник відділу з питань персоналу апарату райдержадміністрації Валентина Плаксій, головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та супроводу органів місцевого самоврядування управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації Олена Бондарчук.    

Відкрила семінар  директор Центру, кандидат історичних наук Тетяна Пашиніна. Тетяна Семенівна наголосила на важливості та актуальності питань семінару, а саме на основах електронного декларування, суб’єктах декларування. Новели фінансового контролю у 2021 році були обговорені та роз’яснені  тренером, експертом з питань запобігання корупції - Андрієм Сільницьким.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь