ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Участь  у форумі  взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади, яку організував Благодійний фонд «МХП-Громаді»

Дата: 19.02.2021 16:24
Кількість переглядів: 192

19 лютого 2021 року голова Тульчинської райдержадміністрації Олександр Гаврилюк взяв участь у форумі  взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади, яку організував Благодійний фонд «МХП-Громаді» в м. Ладижин.

Ціллю форуму  було об’єднання зусиль бізнесу, влади і громади для розвитку сіл та міст на територіях присутності агроіндустріального холдингу МХП.  В заході взяли участь голови об’єднаних територіальних громад Вінницької, Хмельницької, Житомирської областей, директори виробничих підрозділів підприємств Групи МХП, менеджери корпоративної соціальної відповідальності холдингу з Вінницької, Черкаської та Київської областей. 

З вітальним словом до присутніх звернулись директор ПрАТ «Зернопродукт-МХП» Володимир Онука, голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, заступник голови Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко.

Очільник області озвучив, що на боротьбу з пандемією коронавірусу агрохолдинг МХП та Благодійний фонд “МХП - Громаді” виділив 84 млн.грн. З них 55 млн.грн було направлено в загальнонаціональний державний фонд, розподілом коштів якого займаються фахівці МОЗ. Ще 15 мільйонів направлено на потреби медзакладів у Вінницькій області. Підприємства групи одного з  найбільших агроіндустріальних холдингів України МХП протягом 2018-2020 років сплатили до бюджетів всіх рівнів 11,489 млрд гривень. До державного бюджету було сплачено понад 3,9 млрд.грн, місцеві бюджети в регіонах присутності МХП отримали майже 4,5 млрд.грн. Лише торік у місцеві бюджети області МХП перерахував майже 32 млн.грн.

Народний депутат України Микола Кучер в своєму виступі розповів про можливості використання коштів державного бюджету України для соціально-економічного розвитку громад.

Про результати діяльності Благодійного фонду «МХП-Громаді» за 2020 рік та цілі на 2021 рік доповів  заступник голови правління з корпоративно-соціальної відповідальності МХП  Ігор Лещенко.

Керівник соціальних проектів Вінницького регіону Благодійного фонду «МХП-Громаді» Петро Андрієць презентував конкурс «Час діяти, Україно».

На тему «Екологія, утилізація відходів сміттєзвалища на рівні ОТГ» виступила в.о. директора «Агенції регіонального розвитку Вінницької області»  Наталія Гижко.

Про можливості залучення донорських коштів Благодійним фондом  «МХП-Громаді» для реалізації міжнародних проектів доповіла менеджер із залучення міжнародних інвестицій МХП Ольга Маліхатко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь