ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перевірка Шпиківського опорного навчального  закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів  Шпиківської селищної ради

Дата: 22.02.2021 10:45
Кількість переглядів: 151

За дорученням голови райдержадміністрації Олександра Гаврилюка, начальник відділу гуманітарного розвитку  управління правового забезпечення  та взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації Сергій Чепернатий здійснив виїзд до Шпиківського опорного навчального  закладу загальної середньої  освіти І-ІІІ ступенів  Шпиківської селищної ради.

Основною метою поїздки було вивчення питання дотримання вимог законодавства щодо впровадження та застосування постiйнодiючих процедур,  заснованих на принципах системи управління безпечністю харчових продуктів ХАССП (НАССР) операторами ринку на харчоблоках закладів  освіти. Зокрема, перевірка  наявність, установку та використання обладнання у харчоблоці.

Введення системи ХАССП (НАССР) в дитячих садках, дошкільних закладах і школах є обов`язковою  умовою для гарантування  безпечного  харчування  дітей. Крім того, принципи НАССР дають впевненість і гарантію, як керівництву так і споживачам, в дотриманні санітарних та гігієнічних норм  при організації харчування в садках і школах. Їдальні відносяться до підприємств громадського харчування, тому згідно законодавчим  вимогам, система управління безпечністю (Принципи НАССР) на цих підприємствах повинна  впроваджуватись обов`язково.

Перевірка в Шпиківському опорному навчальному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів здійснювалась за участю Анатолія  Джураєва, начальника відділу освіти Шпиківської селищної ради, який представив обладнання, закуплене для харчоблоку шкільної їдальні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь