ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Війна на сході України триває…

Дата: 26.02.2021 12:22
Кількість переглядів: 161

Російська Федерація, порушуючи норми та принципи міжнародного права, двосторонні та багатосторонні угоди, з метою реставрації імперської Росії в лютому 2014 року анексувала Автономну Республіку Крим і Севастополь, окупувала окремі райони Донецької та Луганської областей.

Для більшості громадян України напад Росії став шоком. Росія прагнула знищити нашу суб’єктність. Поглинення України, її матеріальних та людських ресурсів – одна з ключових передумов розгортання російського імперського проекту.

Збройна агресія – лише один із інструментів війни РФ проти України, останній аргумент, коли всі інші засоби підкорити українців вичерпали себе. Агресія ведеться одразу в кількох вимірах: воєнному, політичному, економічному, соціальному, гуманітарному, інформаційному. Елементами гібридної війни давно є пропаганда, що базується на брехні, маніпуляціях та підміні понять, заперечення самого факту війни та участі РФ у ній; звинувачення України у власних злочинах, спотворення української історії; торговельно-економічний тиск та енергетична блокада; терор і залякування громадян України; кібератаки та спроби дестабілізувати критичну інфраструктуру.

Сьогодні, 26 лютого 2021 року, за ініціативи Тульчинського осередку Українського козацтва, відбулась акція вшанування захисників України, яка приурочена до восьмої річниці початку російської агресії.

Біля меморіалу "Борцям за незалежність України" голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк, голова районної ради Василь Неборецький, Тульчинський міський голова Валерій Весняний хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували бійців, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Посадовці у своєму виступі наголосили, що кожен захисник вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів. І схиляємо голови перед дітьми, які втратили батьків…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь