ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада: ключові аспекти сьогодення

Дата: 02.03.2021 10:11
Кількість переглядів: 147

01 березня 2021 року відбулась обласна апаратна онлайн-нарада за участю заступників голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького, Олександра Піщика, директорів департаментів облдержадміністрації, управлінь області, державних установ, голів райдержадміністрації. Відкрила та провела апаратну нараду перший заступник голови облдержадміністрації Наталя Заболотна.

Учасниками апаратної наради були керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда та головний спеціаліст з питань внутрішнього аудиту апарату райдержадміністрації Надія Пасічник.

Щодо виконання дисципліни в структурних підрозділах облдержадміністрації за результатами роботи з документами вищестоящих органів влади у 2020 році з використанням презентаційних матеріалів інформував Мельник Руслан Леонідович – заступник начальника управління діловодства та контролю апарату облдержадміністрації – начальник відділу контролю.

Також заслухались доповіді директорів департаментів облдержадміністрації, управлінь області, голів райдержадміністрації про стан справ у галузі та районах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь