ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ознайомлення з ходом виконання робіт з реконструкції по КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради директором департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької облдержадміністрації Ольгою Задорожною

Дата: 03.03.2021 09:11
Кількість переглядів: 174

1 березня 2021 року, під час робочого візиту до Тульчинщини, Ольга Задорожна відвідала КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради, де ознайомилася з ходом виконання робіт з реконструкції приймального відділення та забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладу охорони здоров'я.  

Очільника департаменту зустрічали: голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк, голова Тульчинської міської ради Валерій Весняний, секретар Тульчинської міської ради Віталій Чуба, в.о.головного лікаря КНП «Тульчинська ЦРЛ» Тульчинської міської ради Галина Роспутна, начальник відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства апарату райдержадміністрації Микола Шевчук.

Приймальне відділення – це сучасне відділення невідкладної (екстреної) допомоги, що створюється для оперативного реагування на невідкладні стани, швидкої діагностики та госпіталізації пацієнтів.

Станом на 01.03.2021 року у відділенні проведено наступні роботи: кабінет для облаштування КТ, який готовий до встановлення обладнання; проведено роботи по влаштуванню гідроізоляції підлоги та залито бетонною стяжкою; інженерні роботи по влаштуванню електрики виконано, стіни обшито рентгенозахисними плитами; проведено роботи по облаштуванню системи сигналізації та вентиляції;  бетонні стяжки  та залиття самовирівнюючою сумішшю; роботи по шпаклюванню стін виконано; проводяться роботи по укладенню стін плиткою та фарбуванню; змонтовано каркас для підвісної стелі та проводяться роботи по влаштуванню гіпсокартоном; завершено роботи по монтуванню системи сигналізації;  у кабінеті КТ встановлено рентгенозахисне вікно та двері.

По завершенню ремонтних робіт потужність відділення дозволить надавати екстрену медичну допомогу 55 850 особам, тому саме від прискорення темпів виконання робіт залежить якість надання медичних послуг мешканцям громади.

Ольгою Задорожною акцентовано увагу на дотримання норм та вимог щодо людей з обмеженими можливостям - це наявність зручних пандусів, відсутність порогів, спеціальне обладнання у вбиральнях. Наголосила на отримання технічного сертифіката на вхідну групу (інклюзія).

Крім того, обговорено питання, що виникли при проведені робіт по реконструкції кисневої рампи та системи кисню для хірургічного корпусу медичного закладу, можливість встановлення кисневої станції, окупність обладнання становить близько року.

Посадовець повідомила, що основне лікування хворих на COVID-19 – це перш за все респіраторна підтримка, тому вирішення даного питання залишається пріоритетним.

Фото: Ірина Рябова

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь