ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено громадські слухання по проєкту Детального плану території 

Дата: 04.03.2021 16:05
Кількість переглядів: 190

4 березня 2021 року в Журавлівській сільській раді відбулися громадські слухання щодо процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та приватних інтересів в проєкті детального плану території та стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації: «Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель та споруд складу будівельних матеріалів на території Журавлівської сільської ради Тульчинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с. Маяки)».

На даному заході були присутні: начальник відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства - головний архітектор Тульчинського району Микола Шевчук, староста с.Журавлівка Олег Ліньов, представники розробника стратегічної екологічної оцінки ТОВ «ВІНЕКОСОФТ»: директор ТОВ «Вінекософт»  Олеся Дідусенко; представник інвестора ПРАТ «ТУЛЬЧИНМІЖРАЙАГРОТЕХСЕРВІС» – Олена Наталич та усі бажаючі представники громадськості. За результатами громадських слухань, висловлені пропозиції які відображені у протоколі.

Зазначимо, що громадські слухання відбувались у відповідності до п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь