ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жінки Тульчинського району!

Дата: 08.03.2021 07:58
Кількість переглядів: 138

Прийміть найщиріші вітання зі святом любові та краси – Міжнародним жіночим днем 8 Березня! Усе найдорожче, що є у нашому житті, пов’язане з жінкою – ніжні матері, турботливі бабусі, любі сестри, кохані дружини, милі дочки й онучки! Саме ви нам даруєте такі чудові відчуття, як почуття батьківства, щастя, радості, надії, кохання. Свято 8 Березня – це символ усього, що є в світі найсвітлішого – добра, радості та тепла. Адже жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність.

Від всієї душі бажаю вам здоров’я, кохання, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Хай буде спокій і достаток у ваших сім`ях, хай сонце завжди зігріває ваші душі, а вдома та на роботі зустрічають розуміння і підтримка чоловіків.
Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій – нехай вам забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

 З повагою,

Голова районної державної адміністрації                                      Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь