ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чемпіонські будні «Патріота»

Дата: 09.03.2021 11:25
Кількість переглядів: 145

За тур до завершення відкритої Першості м.Вінниця у третій лізі з футзалу тульчинський «Патріот» виборов звання чемпіона турніру.

Останні два матчі наших земляків виявилися дуже напруженими, адже кожне очко було на вагу золота.

28 лютого 2021 року було подолано ФК «Рух» із с. Агрономічного з рахунком 3-0 (Шуляк, Бєлік, Лєбєдєв).

Гра 17 туру, 6 березня 2021 року у СК «Термінал» м.Вінниця виявилась прихованим фіналом – за розкладом зустрічались дві перші команди турніру. В разі здобуття очок ФК «Патріот» ставав недосяжним для суперників. Після пропущеного голу в середині другого тайму наші футзалісти спромоглися на два м’ячі у відповідь (2-1), та все ж на останніх хвилинах натиск ФК «Оріон-Олімп» м.Вінниця призвів до нічийного рахунку (2-2) (Лєбєдєв, Булат). Здобути очко стало «чемпіонським» стало для наших патріотівців, які за тур до завершення першості випереджають той же ФК «Оріон-Олімп» м.Вінниця та ФК «Володимир» смт. Тиврів на 4 очки.

Це 4 п’єдестал ФК «Патріот» за останні 4 сезони.

За команду виступали: Денис Шуляк – капітан,  Бєлік Ігор, Лєбєдєв Євген, Булат Іван, Турчинський Владислав, Мельничук Дмитро, Науменко Олег, Зубар Олексакнд, Булат Михайло, Чепернатий Владислав, Мельник Роман, Григоришин Олександр, Чепернатий Сергій (президент клубу, голова Тульчинської спортивної громадської організації «Міська федерація футболу»).

Наразі команда готується посперечатися ще й за Кубок м. Вінниці з футзалу, фінал якого відбудеться  у СК «Нокаут» м. Вінниця. Другим фіналістом кубком став ФК «Володимир» смт.Тиврів.

А ветеранський склад ФК «Патріот» (40+) 14 березня 2021 року стартує у Чемпіонаті Вінницької області з футзалу серед ветеранів сезону 2021 року.

Попри важкі умови для тренувань та належної підготовки до змагань – спортивний рух Тульчинщини живе та повен нових амбітних планів.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь