ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Юрій Костюк про взаємодію держави, суспільства та медіа у питанні безпеки країни

Дата: 09.03.2021 15:54
Кількість переглядів: 162

Заступник керівника Офісу Президента Юрій Костюк у рамках Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Культура. Медіа. Туризм» розповів про розробку Стратегії інформаційної безпеки.

«У вересні минулого року Президентом була підписана Стратегія національної безпеки. На основі цього документу мають з'явитися ще 14 більш деталізованих, спеціалізованих документів, стратегій різної безпеки, в тому числі передбачена поява Стратегії інформаційної безпеки. Наразі це важлива історія, яка повинна, на мій погляд, бути зроблена спільно з представниками державних органів, ЗМІ, медіа, тобто людьми, які на цьому добре розуміються», - зазначив Костюк.

«Сьогодні основний виклик, основна задача – знайти золоту середину між свободою слова, її захистом і водночас захистом інформаційної безпеки, коли ми перебуваємо у стадії війни», - додав він.

Юрій Костюк також підкреслив важливість взаємодії держави, суспільства та медіа у питанні безпеки країни.

«В нас чомусь головним критерієм незалежності та об'єктивності стала опозиційність журналістів до влади, будь-якої. Це є ніби перший і головний критерій. Але мені здається, що не відрізняються інтереси держави, суспільства і медіа в дуже багатьох питаннях, зокрема в питанні безпеки нашої країни. Тому потрібно, на мій погляд, взаємодіяти, шукати, вибудовувати певні партнерські стосунки, коли збережена незалежність ЗМІ, але ми всі разом працюємо на інтереси нашої держави», - зазначив Костюк.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь