ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначення митців

Дата: 09.03.2021 17:03
Кількість переглядів: 156

Сьогодні,  в день народження видатного українського величного поета Т.Г.Шевченко голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк вручив місцевим митцям-сучасникам  почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради з нецільовою матеріальною допомогою.

 За багаторічну творчу працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у літературно-мистецьке життя України та з нагоди 50-ти річного ювілею Вінницької обласної організації Національної спілки письменників України – провідника патріотичного виховання та культурного просвітництва на Вінниччині,  Хмелевському Юрію Миколайовичу - члену Вінницької обласної спілки письменників України, голові Тульчинського районного літературно-мистецького об’єднання «Оберіг» та Гавришко-Бабічевій Аллі Геннадіївні,  члену Вінницької обласної спілки письменників України.

Олександр Гаврилюк відзначив, що саме зараз, як ніколи, відчувається потреба наповнення поетичними цінностями та розвиток культурних напрямків у сучасній українській літературі. Тому насамперед, побажав творчих успіхів та нових видань з великим тиражем.

 Поети в свою чергу презентували голові райдержадміністрації свої власні поетичні збірки «І цвіт, і попіл…» Алли Гавришко-Бабічевої, «Акт гуманізму» Юрія Хмелевського.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь