ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині проведено першу вакцинацію

Дата: 10.03.2021 14:24
Кількість переглядів: 146

Вакцинація від COVID-19 в Україні розпочалась 24 лютого 2021 року, яка відбуватиметься в п’ять етапів. На першому етапі щеплюватимуться медичні працівники ковідних лікарень, бригади екстреної допомоги, співробітників лабораторій, що тестують на COVID.

10 березня 2021 року медичні працівники та адміністрація КНП «Тульчинський центр ПМС » Тульчинської міської ради на чолі з головним лікарем Кушніром Сергієм Віталійовичем вакцинувалися від COVID-19.

Вакцинацію провели у рамках публічної кампанії з вакцинації мобільною бригадою КНП «Немирівський центр ПМСД» Немирівської міської ради вакциною СoviShield. Ця вакцина офіційно зареєстрована в Україні, має доведену ефективність і дозволена для екстреного використання в світі та в Україні. Дані про осіб, які отримали вакцину від COVID-19 вносять в електронну систему охорони здоров’я. Ефект від вакцинації завжди вищий ніж ризики. А від темпів вакцинації у нашій країні залежить здоров’я і життя наших громадян. Тульчинські медики на власному прикладі показали, що вакцинуватися - це безпечно  та закликають не боятися та записуватись у чергу на вакцинацію від COVID-19.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь