ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Тульчині відбувся мітинг пам’яті загиблого героя АТО Ведешина Андрія Олександровича

Дата: 10.03.2021 15:25
Кількість переглядів: 134

Сьогодні біля меморіального комплексу «Борцям за незалежність України» відбувся мітинг з нагоди важкої втрати, річниці, як відлетів в небо наш земляк, житель с.Кинашів, військовослужбовець Сухопутних військ Збройних Сил України Ведешин Андрій Олександрович, який був призваний Тульчинським РВК на військову службу за контрактом у травні 2017 року. Служив у 131-й окремому розвідувальному батальйоні на посаді розвідника-радіотелефоніста.

Внаслідок влучання ворожої протитанкової керованої ракети в районі с. Піски (околиці Донецького аеропорту) у військову автівку ГАЗ-66, яка перевозила бійців, що повертались із бойового чергування, життя Андрія Олександровича обірвалось.

Сьогодні в Кафедральному Соборі Різдва Христового відправлено поминальну Службу Божу.

Вшанувати світлу пам’ять Покійного прийшли побратими, які боронили кордони Держави, бійці які відстоювали мир та незалежність,  родина, друзі, громадськість міста, посадові особи райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування.

Під час мітингу на честь всіх загиблих воїнів у боротьбі за суверенітет та територіальну цілісність України була оголошена хвилина мовчання, після якої всі присутні пройшли до меморіальної дошки для покладання квітів.

На кладовищі в с.Кинашів біля могили Ведешина Андрія Олександровича проієрей Свято-Миколаївського храму Роман Рудаков відправив поминальну молебень, присутні поклали квіти на могилу та схилили голову перед українським солдатом, який до останнього подиху виконуючи свій військовий обов’язок, залишились вірними Військовій присязі та всьому українському народові.

 Світла пам’ять про наших захисників, залишиться в наших серцях. Завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя заради мирного неба та майбутнього нашої держави.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь