ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар на тему: «Організація   системи цивільного захисту та реалізації заходів захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій  територіальними громадами»   

Дата: 10.03.2021 15:38
Кількість переглядів: 202

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 24 грудня 2020р. №52517/1/1-20 та  окремого доручення ДСНС України від 30.12.2020р. № В-224, відповідно до «Плану заходів щодо надання допомоги органам місцевого самоврядування у формуванні організаційної структури органів управління з питань цивільного захисту та забезпечення ефективної реалізації комплексу заходів щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій», затвердженого заступником голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергієм Здітовецьким в районі під керівництвом начальника навчально-методичного центру та безпеки життєдіяльності Вінницької області Юрія  Чухрія відбулося  семінарське заняття з керівництвом районної державної адміністрації та головами територіальних громад   району. В семінарі взяли участь представники НМЦ ЦЗ та БЖД Вінницької області та Головного Управління ДСНС України у Вінницькій області.

Метою проведення семінару було надання методичної та практичної допомоги створеним територіальним громадам щодо:

 -  реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, готовності органів управління та сил до дій за призначенням;

-  формування організаційної структури для забезпечення ефективної реалізації комплексу заходів щодо захисту населення і територій у разі загрози виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій.

В ході семінару розглядались питання щодо створення структури місцевої ланки територіальної громади Вінницької територіальної підсистеми ЄДС ЦЗ, механізмів забезпечення пожежної безпеки в органах місцевого самоврядування, організації інформаційно-просвітницької роботи серед населення щодо порядку дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій на території громади.        

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису                                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь