ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перемога у конкурсі дитячого малюнка

Дата: 10.03.2021 16:19
Кількість переглядів: 132

Відділ стратегічного розвитку, економіки, інфраструктури та агропромислового розвитку управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації інформує, що за результатами засідання журі із визначення переможців І етапу (відбіркового регіонального туру) Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка  «Охорона праці очима дітей», яке відбулось в Управлінні Держпраці у Вінницькі області і  до складу якого увійшли представники Управління Держпраці,  Фонду соціального страхування України у Вінницькій області, Федерації профспілок, Департаментів соціальної політики та освіти і науки Вінницької ОДА, Департаменту освіти Вінницької  міської ради, КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», Вінницької дитячої художньої школи, у третій віковій групі - від 15 до 17 років,  малюнок під назвою «Як жертвою підступної інфекції не стати, як нам себе та рідних захищати?» вихованки Тульчинського центру науково - технічної творчості учнівської молоді Олени Балан зайняв І місце.

Малюнок Олени Балан  візьме участь у ІІ етапі конкурсу, який пройде у березні-квітні 2021 року. Фінал та оголошення переможців відбудеться 28 квітня у День охорони праці.

Щиро вітаємо Олену Білан з перемогою у  І етапі конкурсу та бажаємо перемоги у ІІ етапі. Зичимо здоров’я, наснаги та успіхів у навчанні, продовжувати вдосконалювати свої вміння до художньої майстерності, а також ніколи не порушувати та не забувати норми та правила охорони праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь