ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінницька область увійшла до 5-ки кращих областей України в реалізації програми Президента України «Велике будівництво 2020».

Дата: 12.03.2021 16:39
Кількість переглядів: 157

Про це сьогодні, 12 березня, під час брифінгу повідомив заступник Голови ОДА Олександр Піщик. Так, посадовець зазначив, що на Вінниччині успішно завершено 15 соціально значимих проектів, до складу яких входили об’єкти спортивної і освітньої інфраструктури.

«Ви всі пам’ятаєте амбітні плани програми президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у 2020 році. Сьогодні ми впевнено ділимося успішним результатом нашої спільної і важливої роботи у Вінницькій області. Ці проекти стали успішними за підтримки Голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, завдяки злагодженій і професійній роботі команди Вінницької ОДА та нашого Державного підприємства «Архітектурно будівельний інжиніринг», який здійснював технічний супровід цих проектів, а також наших надійних партнерів – місцевих громад», – наголосив Олександр Піщик.

За словами заступника Голови ОДА, Вінницька область увійшла до 5-ки кращих областей України в реалізації програми президента України «Велике будівництво 2020».

«Ще одна приємна новина, якою хочеться поділитись сьогодні – Програма президента України «Велике будівництво» на Вінниччині продовжується і в 2021 році. Вона охопить більшу кількість галузей і тепер включає в себе не тільки освітні і спортивні проекти, а ще й медичну галузь, проекти економічного розвитку та туристичної інфраструктури», – повідомив Олександр Піщик.

Посадовець зауважив, що це 10 найбільш значимих об’єктів, які будуть реалізовуватись в 2021 році. На реалізацію 10 проектів у поточному році заплановано близько 265 млн грн. Це кошти державного бюджету та відповідне співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

Олександр Піщик підкреслив, що «Велике будівництво» на Вінниччині у 2021 році – це не тільки амбітні плани, а ще й великі можливості об’єднати спільні зусилля всіх хто приймає участь в президентській програмі і показати реальний результат роботи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь