ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нагородження до Дня українського добровольця грамотою облдержадміністрації та обласної Ради

Дата: 15.03.2021 09:53
Кількість переглядів: 216

Сьогодні заступник голови райдержадміністрації Юрій Деркач та голова районної ради Василь Неборецький виконали приємну місію, - від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради В’ячеслава Соколового вручили почесну грамоту з виплатою нецільової матеріальної допомоги з нагоди відзначення Дня українського добровольця, за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України Харченку Віталію Вікторовичу – учаснику АТО/ООС, жителю м.Тульчин.

Посадовці у вітальному слові відзначили, що подвиг учасників добровольчих формувань є символом справжньої мужності та героїзму людей, які стали на захист України, її незалежності, суверенітету і територіальної цілісності. Завдячуючи  зусиллям добровольців вдалось не допустити швидкого просування ворога по українській землі. Побажали Віталію Вікторовичу міцного здоров’я, життєвої сили, залізної витримки у найскладніших ситуаціях, мудрих рішень та нових перемог!

Почесні грамоти від імені голови облдержадміністрації Сергія Борзова та голови обласної Ради В’ячеслава Соколового з виплатою нецільової матеріальної допомоги отримали учасники АТО/ООС Зеленський Леонід Михайлович – житель с.Болган, Верлан Олег Анатолійович –житель с. Дмитрашківка, Нестерак Володимир Іванович – житель с.Липівка, Красний Олег Валерійович – житель смт.Шпиків та Поставиченко Андрій Андрійович – житель с.Тернівка. Головам територіальних громад району передано грамоти обласного керівництва для вручення за місцем проживання добровольців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь