ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено чергову обласну онлайн-нараду Робочої групи з розроблення місцевого плану управління відходами у рамках «Південного кластеру»

Дата: 18.03.2021 10:24
Кількість переглядів: 136

Вчора, 17 березня, відбулася онлайн-нарада Робочої групи з розроблення місцевого плану управління відходами у рамках «Південного кластеру»,  з метою уточнення детального плану управління відходами з урахуванням місцевих особливостей зазначеного кластеру.

На засідання робочої групи було винесено питання: захоронення відходів (розміщення полігонів другої черги, розміщення регіональних полігонів).

Під час заходу, експерт проєкту DESPRO Вячеслав Сороковський, експерти-консультанти Дмитро Лазненко, Олександр Врублевський та керівниця Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко ділилися практичним досвідом регіонального планування з управління відходами.

В районній студії учасником засідання був начальник відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства апарату райдержадміністрації Микола Шевчук.

На завершення наради Робочої групи наголошено на значимість співробітництва територіальних громад в регіональному плануванні управління відходами,  підвищення якості надання послуг на основі спільних інтересів та цілей.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь