ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 березня - День працівників ЖКГ тa побутового обслуговування населення

Дата: 21.03.2021 09:32
Кількість переглядів: 144

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

На ваші плечі покладено нелегкий тягар, адже плодами вашої праці є чистота, порядок, комфорт, благоустрій і життєдіяльність населених пунктів нашого району. Не лише у святковий день календаря, а й щодня ваші добрі справи варті особливої уваги та вдячності.

У буремному сьогоденні, коли події випробовують кожного українця, ми особливо чітко оцінюємо важливість і значимість звичайних буденних потреб: щоб у наших оселях завжди була вода, тепло, щоб радували око парки і сквери, сонце осявало чисті вулиці, тішилася дітвора у зручних та гарних двориках.

Можна тільки уявити якою ціною комунальникам вдається створювати належний рівень обслуговування, а це – трудомістка робота спозаранку й до пізнього вечора, у дощ чи сніг, у заметілі, хуртовини чи пекельну спеку. Робота комунальника під силу лише загартованим, морально стійким, фізично розвиненим і витривалим трудівникам.

У цей весняний день щиро вітаю усіх, хто забезпечує обслуговування побуту мешканців нашого району, з професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України!

Щиро бажаю міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, достатку, миру, гарного настрою, невичерпної енергії для творення добра на благо розквіту України!

 

З повагою

Голова райдержадміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь